Topmenu

Surinaamse peper kopen


Ambachtelijk bereid

Unieke smaken: 36 soorten sambal

Betrokken medewerkers en persoonlijke service


Bent u op zoek naar een bijzonder, overheerlijk tafelzuur volgens traditioneel Creools en oma’s recept? Bij de SambalProeverij kunt u Surinaamse peper kopen van het topmerk LekkerBekkie. Een Surinaamse sambal voor hete of extra hete gerechten. Deze tafelsambal is lekker bij rijsttafels, salades, aardappel-, vlees-, vis- en zelfs pastagerechten. Surinaamse peper kan ook gebruikt worden als smaakmaker op broodbeleg.


Benieuwd naar ons assortiment?

Bekijk onze andere sauzen

burgersaus

Surinaamse peper van LekkerBekkie

LekkerBekkie is een familiebedrijf, dat kwalitatieve, ambachtelijke Surinaamse producten ambachtelijk bereid. Met authentieke ingrediënten en op basis van traditionele recepten, ontstaat die fantastische smaak van Suriname en Indonesië. LekkerBekkie bereidt naast sambal, ook verschillende chutneys, marinades en satésaus. Vele overheerlijke smaakmakers voor de ontzettend diverse Surinaamse en Indonesische keuken.

Ambachtelijk bereide Surinaamse peper

De SambalProeverij verkoopt naast ons eigen merk, de Specerijenberg, ook ambachtelijk bereide producten van topmerken als LekkerBekkie, Wanita Djawa en Rimboe. We hebben allemaal iets gemeen: de passie voor heerlijk, pittig en gekruid eten. Die passie delen we graag met u. Met onze producten ontdekt u de fantastische smaak van Suriname en Indonesië, zoals met de ambachtelijk bereide Surinaamse peper!


Persoonlijk advies

Gaat er een wereld voor u open op het gebied van smaak? Dan kunnen al die verschillende soorten sambal, chutneys, marinades en sauzen u misschien even doen duizelen. Gelukkig is de SambalProeverij een familiebedrijf met betrokken werknemers. Met ruim 20 jaar ervaring adviseren we u graag over de best passende smaken bij ieder gerecht. Samen gaan we op zoek naar de juiste smaakmakers die bij u passen.

Direct Surinaamse peper kopen bij de SambalProeverij

Tover iedere maaltijd om tot een ware smaaksensatie met Surinaamse peper. Deze sambal of dit tafelzuur is een heerlijke pittige toevoeging voor liefhebbers van spicy eten. De SambalProeverij levert deze ambachtelijk bereide producten rechtstreeks vanuit voorraad. Zo heeft u de Surinaamse peper in huis voordat u het weet. Via onze website kunt u nu direct Surinaamse peper van LekkerBekkie kopen. Heeft u vragen? Vul dan online ons contactformulier in.

Ook interessant:

Hamburgersaus bestellen | Piri piri saus kopen | Sambal Wanita Djawa

bbqsaus