Topmenu

Oktober 2017

Beste allemaal,

Het is alweer oktober. Zomer is nu echt voorbij!

Alhoewel…….

Herfst vakantie 2017…. De weersverwachting is gunstig! Komende week wordt maar liefst een temperatuur verwacht van 21 graden! Dus zeggen wij van De Specerijenberg….  Eerst nog maar eens genieten van de zon, mooie bos en strandwandelingen en niet te vergeten.. een overheerlijke najaarsbarbecue met familie en vrienden!

( Geen probleem als het toch mocht gaan regenen… Want dan pakken we gewoon vast de steengrill van de zolder en maken we er ” De eerste steengrillparty van het winterseizoen ” van!

Veel belangrijker…. Vergeet bij al dat bbq en grill  geweld niet die lekkere sausjes van de Specerijenberg  die “DE SMAAK ” maken van elk mislukt of doorgegaard stukje vlees!

Onze Rotterdamse grillsaus bijvoorbeeld. Of die romige Rimboe knoflook ! Maar ook echt lekker…. Sambal Picanto van ons eigen merk.. Heerlijk bij vleesgerechten maar ook goed op een visje of bij de gebakken aardappelen.

Nog meer de  moeite waard is een sateetje uit eigen keuken, gemarineerd met onze ketjap gekruid! (Kunt natuurlijk ook nog een keer spareribs maken…… De sparerib marinade van De Specerijenberg maken u tot een kok waar alle visite graag op af komt!)

 

Dit alles onder het genot van een wijntje, een biertje een  heerlijk glas water en heel veel gezellige klets…..En  herfst vakantie 2017 gaat de boeken in als een die we nooit meer vergeten!

 

Geniet van onze sausjes, geniet van het leven!