Topmenu

Einde van het jaar… En dus terugkijkend op alles wat wij als Specerijenberg de afgelopen 12 maanden zoal gedaan hebben….

Om te beginnen de ” Markthal”! Een jaar open alweer als eerste vaste verkooppunt van het hele assortiment van de enige echte ambachtelijke sambal van Nederland!  Toen nog 33 en inmiddels zelfs 36 soorten! Want tja.. Het verzinnen van lekkere smaken ( Denk de ” Smokey Whiskey” , een heerlijke ruwe saus met een authentieke nasmaak, of de ” sambal Cina “, de zoutarme versie van waar het al die jaren geleden allemaal mee begon, maar ook onze laatste nieuwe….. “sambal Kokos” , naam zegt het al, beloofd nu al een absolute topper te worden! En we gaan verder,  op dit moment wederom 2 nieuwe smaken in ontwikkeling. Dus blijf ons volgen en kom regelmatig een keertje proeven en genieten in de markthal in Rotterdam en…. let op …. Vanaf 24 december a.s ook iedere week aanwezig op de ” zwarte markt” in Beverwijk in hal 5, waar wij  uitgepakt staan met al het lekkers wat wij te bieden hebben!

Nog een leuke mijlpaal van de Specerijenberg is dat wij dit jaar officieel een gedeponeerd handelsmerk zijn geworden! Hoe leuk is dat? Tussen al die grote merken  zijn ook wij nu in de mogelijkheid om” die anderen ,”die een graantje mee willen pikken van het succes van 40 jaar liefde voor het vak, te bestrijden. Blijf dus vooral letten op de 3 bergen op het etiket met het kleine ®rrretje:) Want pas dan heb je de echte! 

En dan last but not least…. Onze nieuwe website! Na maanden hard werken , toevoegen, kijken, nog een keer toevoegen,mopperen, uitstellen, weer kijken, veranderen en beslissen.. zijn we sinds gisteren online! In ieder geval wij zijn heel blij met het eindresultaat! Dus vanaf nu niet alleen bestellen via ” Specerijenberg.nl maar ook ” Sambalproeverij.nl

Plannen voor het nieuwe jaar? Volop! Wij blijven brainstormen en gaan er ook in 2017 weer tegenaan om onze hobby en ons werk te delen met u en heel veel mensen meer! 

 

Maar eerst kerst! 

En…..

 

Wij wensen u al het moois voor 2017???

 

Corne, Marissa, Peter, Sam, Ryal, Chani, Janna, Suheda, Veragnie, Joyce, Piet en Lena

 

Team Specerijenberg

 

 

 

Continue Reading

Nieuwsbrief

Beste allemaal,

 In het begin van 2015 kijken wij terug op de afgelopen 20 jaar waarin wij , Piet en Lena en ons team van de Specerijenberg kei hard gewerkt hebben om onze passie, begonnen met de ambachtelijke sambals van RGP uit te werken tot een product geliefd bij velen op Pasar Malams, jaarmarkten en braderieën, slagerijen, toko s en restaurants ( Allen terug te vinden onder verkooppunten hier op onze website )

Anno 2015 mogen wij zeggen dat onze liefde voor ons werk is uitgemond in een serieus bedrijf met een enorme drive om door te groeien zodat onze nr. 1 positie in het roerige sambal land gehandhaafd blijft!

Vol trots delen wij u mede dat wij een unieke samenwerking zijn aangegaan met een even zo unieke fabrikant waardoor onze ambachtelijke “ Specerijenberg lijn” uitgebreid gaat worden met de typisch Indische lijn die verkocht gaat worden onder de naam “ Wanita Djawa “ en voor de Surinaamse smaakliefhebbers het “ Lekkerbekkie “ concept.

Door deze samenwerking zal de inkoop van ingrediënten groter en dus goedkoper worden en dit voordeel zal doorberekend gaan worden aan u, onze klant!

Om te beginnen de prijs van Wanita Djawa en Lekkerbekkie …. € 4,50 per pot van 300 gram

Tevens breiden wij ons assortiment uit met verschillende soorten chilisauzen en siroop. Hou de site dus in de gaten!

 

 

 

 

Piet en Lena van den Berg, De Specerijenberg

Continue Reading