Topmenu

Mei 2017

Beste allemaal!

Hoe lang hebben we er echt op moeten wachten maar hoe fijn voelt het om deze nieuwsbrief te kunnen schrijven vanuit de achtertuin!

En terwijl de vogeltjes vrolijk fluiten, mijmeren wij weg bij de gedachten dat afgelopen weekend het bbq seizoen officieel geopend werd met de overwinning van Feijenoord! Wat was het gezellig en wat is het gegund! 

Wij feliciteren deze Rotterdamse toppers met hun overwinning en vieren dit met een barbecue pretpakket… 7 sauzen in een emmer voor maar € 12,50 !!

Geen zin in een barbecue maar wel visite? Maak dan eens een lekkere pittige garnalen pasta! … Bak de gamba’s met knoflook. Paar tenen knoflook erbij. Sambal Assem erdoor, ( nr 1 op de lijst) verse basilicum erbij en je pasta is klaar! Simpel maar ontzettend lekker!

Andere tip…  Noodles met kip, spekblokjes en sambal Babi Pangang! ( nr 4 ) Sla erbij en je maaltje is een feit! 

En  een blokje kaas, worst of komkommer smaakt natuurlijk nooit meer hetzelfde zonder een van onze andere toppers… Denk…. De Roedjak Manis! (17) of de sambal Kokos, ( 36 ) Maar ook de sambal Picanto! ( 15…  Trouwens ook lekker op de patat of bij een gebakken visje: ) 

Al die lekkere sambals natuurlijk te proeven en te koop in de markthal in Rotterdam, op heel veel jaarmarkten en braderieën in Nederland en Belgie en natuurlijk weer van 25 mei tot en met 5 juni op de Tong Tong fair op het Malieveld in Den Haag!

Kunt u helemaal geen genoeg van ons krijgen? Houdt u dan vooral onze website in de gaten want Specerijenberg krijgt langzaam maar zeker voet aan de grond in de supermarkten van Nederland! Hierover binnenkort meer! 

Wij wensen u smaakvolle weken toe!

 

 

Continue Reading

Zomaar een tip voor een lekker broodje hete kip!

Krijgt u visite en  heeft u niet echt zin om een hele maaltijd te bereiden maar wil u ze wel iets lekkers aan bieden?

Dan hebben wij de perfecte oplossing:)

Kipfilet in de pan samen met een uitje en een  paar tenen knoflook… Paar flinke scheppen sambal Assem ( nr 1 ) van Specerijenberg erbij , dit alles op een vers broodje en uw broodje hete kip is geboren! 

Ook een succes nummer op feesten en partijen is om bij de kipfilet , knoflook en het uitje , de Katjang saus van Rimboe er bij te voegen.. Pinda en een beetje heet.

Rest u nog een frisse salade erbij te serveren en uw visite komt zeker nog een keer terug!

 

Wij wensen u een fijn weekend! 

 

 

Continue Reading

Februari 2017

Beste lezer sambal eter,

De kop is eraf! En het nieuwe jaar is alweer aan zijn tweede maand bezig. En terwijl januari in de ” handel ” nooit zo spectaculair kan worden genoemd, hebben wij het van de Specerijenberg drukker dan ooit!

De nieuwe website is actief ! En wat zijn wij , op een paar kleine aanpassingen na, tevreden! Iets dat ook u niet onopgemerkt is gebleven want bestellingen liegen er niet om! Zo gaaf als iets waar je zo hard aan gewerkt hebt zo leuk word ontvangen! Dank u wel daarvoor!

In de Sambalproeverij in de markthal is het nog steeds iedere dag gezellig . Een vrolijke smeltkroes uit het noorden, midden, oosten, zuiden en westen van Nederland. En ook in de rest van de wereld staan al menig potjes sambal van de Specerijenberg op tafel. Hoe leuk is dat?

En we hebben een aantal nieuwe handelaren actief met onze heerlijke sambals. Alweer spreiden we onze vleugels een beetje verder en hebben we nieuwe verkoop punten, dit maal in Belgie. Achter de schermen wordt op dit moment ook nog steeds gewerkt aan ons nieuwste idee waardoor binnenkort helemaal niemand meer zonder de sambal van Specerijenberg hoeft te zitten. Daarover later meer….

Verder maken wij ons op voor de huishoudbeurs in de Rai in Amsterdam, waar we net als ieder jaar te vinden zijn op de Pasar Malam. ( hal 7 ) En we hebben er weer zin in! Zaterdag 18 februari om 19.00 zal meidengroep O’G3NE een optreden komen doen! Absoluut de moeite waard om even te bezoeken.

Wist u trouwens dat …. Onze laatste nieuwe, sambal Kokos, in slechts een maand tijd al een van onze populairste sambals is geworden?

En , wist u trouwens ook dat …….. De sambals van de Specerijenberg tegenwoordig zo populair zijn dat zelfs op de markten de “namaak “versie hiervan te verkrijgen is? Voor ons een groot compliment maar om teleurstellingen in smaak te voorkomen adviseren wij u echt te blijven letten op de drie bergen op het etiket want alleen dan heeft u de echte!

Marissa, Sam, Cornee, Peer, Ryal, Chani, Suheda, Janna, Jordy, Johan, Vanessa, Martijn, Piet , Lena, Peter en Joyce

Team Specerijenberg

Continue Reading