Topmenu

Covid-19 en pakketjes

Goedemorgen allemaal en meteen een grote dank voor de enorme aantallen bestellingen die wij op dit moment extra krijgen! Verpakken wij normaal op maandag, woensdag en vrijdag , zijn wij nu iedere dag hard aan het werk om sambal eters uit binnen en buitenland zo snel mogelijk van hun dagelijks portie ” pit” te voorzien. Echter niet alleen wij , De Specerijenberg, ervaren topdrukte. Maar ook de vervoerders hebben het druk! Normaal bieden wij onze pakketjes voor 4 uur aan en worden die meestal de dag daarna bezorgd. Op dit moment ( mede ook door afwijkende openingstijden van onze servicepunten) is daar wat vertraging te bespeuren. Kan dus zijn dat u iets langer dan normaal moet wachten dan dat u gewend bent. Onze excuses hiervoor! Wij hopen ….. Maar zijn eigenlijk al overtuigd van uw begrip:)

Wees lief voor elkaar, blijf veel sambal eten want sambal is gezond en stay safe!

Continue Reading

Beste,lieve ,trouwe klanten van de Sambalproeverij en Specerijenberg

Dank jullie allemaal voor de vele lieve reacties die wij krijgen ivm dat gekke Corona virus! Serieus zo gaaf om te ervaren dat mensen van alle kanten meeleven met elkaar. In een hele aparte tijd een bijzondere beleving dat we het toch met zijn allen moeten doen. Want ondanks dat het allemaal lastig is om niet gewoon je dagelijkse leven te leven, niet bij je ouders, vrienden of opa en oma binnen te kunnen wandelen en in het weekend niet naar de markthal, braderie en Pasar Malam te kunnen of op ander leuk evenement te kunnen aansluiten, merken wij van de Specerijenberg dat veel mensen het thuis extra gezellig proberen te maken! Massaal gaan jullie aan de slag met onze sambal en boemboes en met dank aan het heerlijke weer van de laatste dagen zijn ook de Rimboe sauzen niet aan te slepen.

Om een aanvulling te geven in de behoefte van onze klanten breiden wij op dit moment ons assortiment uit met verschillende soorten pannen, rijstkokers en keuken apparatuur waardoor al dat kokkerellen nog leuker en gezonder wordt. Tevens als klap op de vuurpijl en met de echte lente en zomer in aantocht…. Een keramieke BBQ! Met deze grill master tover je je vlees op tafel zoals alleen een echte chef dat zou kunnen. Daarbij maakt hij de meest lekkere pizza s en is het ook nog eens een parade paardje in je tuin! Op deze manier wordt de quarantaine ineens een vakantie in eigen huis:)

Laten we ook van deze periode iets moois maken! Gebruik het samen zijn voor mooie gesprekken. Geniet van samen eten, geniet van elkaar, en bovenal… Blijf gezond!

PS: Uiteraard verpakken wij onze producten met, zoals altijd, alle maar nu met extra zorg. Reinigen we de boel extra en dragen handschoenen.

Continue Reading

Na een heeeeele lange tijd weer een nieuwsbrief!

Beste vrienden en aankomende van de Sambalproeverij en Specerijenberg!

Bijna twee jaar heeft het geduurd voordat ik vandaag eindelijk weer een stukje schrijf over het wel en wee van de Sambalproeverij..

Niet omdat er niets te vertellen was, maar meer omdat WAT er te vertellen was eerst allemaal ten uitvoer gebracht moest worden. En eerlijk toegegeven….. Het allerleukste werk eerst, dan het allerbelangrijkste, dan wat ook nog moet gebeuren, dan het werk waar je uiteindelijk niet onderuit komt en dan…. blijft zo een nieuwsbrief weleens te lang op zich wachten:(

Ik beloof plechtig daar nu verandering in te brengen want er zijn allemaal leuke nieuwe dingen gaande en die wil ik de komende tijd heel graag met jullie gaan delen!

Tipje van de sluier……. Specerijenberg komt met een nieuw label! Het vertrouwde potje met het gouden etiket gaat, ivm verwarring die af en toe ontstaat met een sambal met een de zelfde kleur etiket maar zeker niet de zelfde kwaliteit van de inhoud, plaatsmaken voor een fris, nieuw kleurrijk logo! Laatste aanpassingen worden op dit moment gedaan voordat de drie bergen op het label zich op hun meest kleurrijke manier gaan laten zien!

Dan nog belangrijk om te vermelden……. Dank jullie wel voor de enorme stijging van het aantal blije klanten! Wat een energie geeft het iedere keer weer om te merken dat (ok ok ondanks dat ik slecht ben met nieuwsbrieven) er steeds weer zoveel nieuwe mensen de weg naar ons product weten te vinden. Nogmaals… Heel cool! Dank je wel!

Nu eerst barbequeen en dan binnenkort meer!

Groetjes, Peer, Piet ,Peter, Lena en Joyce van de Specerijenberg

Continue Reading