Topmenu

Oktober 2017

Beste allemaal,

Het is alweer oktober. Zomer is nu echt voorbij!

Alhoewel…….

Herfst vakantie 2017…. De weersverwachting is gunstig! Komende week wordt maar liefst een temperatuur verwacht van 21 graden! Dus zeggen wij van De Specerijenberg….  Eerst nog maar eens genieten van de zon, mooie bos en strandwandelingen en niet te vergeten.. een overheerlijke najaarsbarbecue met familie en vrienden!

( Geen probleem als het toch mocht gaan regenen… Want dan pakken we gewoon vast de steengrill van de zolder en maken we er ” De eerste steengrillparty van het winterseizoen ” van!

Veel belangrijker…. Vergeet bij al dat bbq en grill  geweld niet die lekkere sausjes van de Specerijenberg  die “DE SMAAK ” maken van elk mislukt of doorgegaard stukje vlees!

Onze Rotterdamse grillsaus bijvoorbeeld. Of die romige Rimboe knoflook ! Maar ook echt lekker…. Sambal Picanto van ons eigen merk.. Heerlijk bij vleesgerechten maar ook goed op een visje of bij de gebakken aardappelen.

Nog meer de  moeite waard is een sateetje uit eigen keuken, gemarineerd met onze ketjap gekruid! (Kunt natuurlijk ook nog een keer spareribs maken…… De sparerib marinade van De Specerijenberg maken u tot een kok waar alle visite graag op af komt!)

 

Dit alles onder het genot van een wijntje, een biertje een  heerlijk glas water en heel veel gezellige klets…..En  herfst vakantie 2017 gaat de boeken in als een die we nooit meer vergeten!

 

Geniet van onze sausjes, geniet van het leven!

 

 

 

 

 

 

Continue Reading

Mei 2017

Beste allemaal!

Hoe lang hebben we er echt op moeten wachten maar hoe fijn voelt het om deze nieuwsbrief te kunnen schrijven vanuit de achtertuin!

En terwijl de vogeltjes vrolijk fluiten, mijmeren wij weg bij de gedachten dat afgelopen weekend het bbq seizoen officieel geopend werd met de overwinning van Feijenoord! Wat was het gezellig en wat is het gegund! 

Wij feliciteren deze Rotterdamse toppers met hun overwinning en vieren dit met een barbecue pretpakket… 7 sauzen in een emmer voor maar € 12,50 !!

Geen zin in een barbecue maar wel visite? Maak dan eens een lekkere pittige garnalen pasta! … Bak de gamba’s met knoflook. Paar tenen knoflook erbij. Sambal Assem erdoor, ( nr 1 op de lijst) verse basilicum erbij en je pasta is klaar! Simpel maar ontzettend lekker!

Andere tip…  Noodles met kip, spekblokjes en sambal Babi Pangang! ( nr 4 ) Sla erbij en je maaltje is een feit! 

En  een blokje kaas, worst of komkommer smaakt natuurlijk nooit meer hetzelfde zonder een van onze andere toppers… Denk…. De Roedjak Manis! (17) of de sambal Kokos, ( 36 ) Maar ook de sambal Picanto! ( 15…  Trouwens ook lekker op de patat of bij een gebakken visje: ) 

Al die lekkere sambals natuurlijk te proeven en te koop in de markthal in Rotterdam, op heel veel jaarmarkten en braderieën in Nederland en Belgie en natuurlijk weer van 25 mei tot en met 5 juni op de Tong Tong fair op het Malieveld in Den Haag!

Kunt u helemaal geen genoeg van ons krijgen? Houdt u dan vooral onze website in de gaten want Specerijenberg krijgt langzaam maar zeker voet aan de grond in de supermarkten van Nederland! Hierover binnenkort meer! 

Wij wensen u smaakvolle weken toe!

 

 

Continue Reading

Zomaar een tip voor een lekker broodje hete kip!

Krijgt u visite en  heeft u niet echt zin om een hele maaltijd te bereiden maar wil u ze wel iets lekkers aan bieden?

Dan hebben wij de perfecte oplossing:)

Kipfilet in de pan samen met een uitje en een  paar tenen knoflook… Paar flinke scheppen sambal Assem ( nr 1 ) van Specerijenberg erbij , dit alles op een vers broodje en uw broodje hete kip is geboren! 

Ook een succes nummer op feesten en partijen is om bij de kipfilet , knoflook en het uitje , de Katjang saus van Rimboe er bij te voegen.. Pinda en een beetje heet.

Rest u nog een frisse salade erbij te serveren en uw visite komt zeker nog een keer terug!

 

Wij wensen u een fijn weekend! 

 

 

Continue Reading